یک استراتژی عالی که من از هم نشینی با دوستان ثروتمندم متوجه شدم آن بود که افراد ثروتمند ابتدا برای خرج هایی که در آینده خواهند داشت پول کنار می گذارند و با باقیمانده پولشان گذران زندگی می کنند. این تکینک موجب شد تا من نیز پس از آن که در تجارت نوین به ثروت فراوانی رسیدم به صورت هدفمند آن را خرج کرده و موجب افزایش روز به روز دارایی هایم بشود.
مربای هویج نیم کیلویی
مربا هویج عطر بسیار خوبی دارد که موجب شده جزء محصولات پرفروش در بین انواع مرباها قرار بگیرد. فواید مواد مغذی و ویتامین ها برای بدن موجب شده که هر کسی به دنبال غذایی باشد که فایده اش برای بدن زیاد باشد. مربای هویج نیم کیلویی خواص فراوانی دارد که از مهمترین آن میتوان به زیاد شدن اشتها اشاره کرد. خاصیت افزایش اشتها در مربا هویج موجب شده تا کسانی که به فکر افزایش وزن کودکان خود هستند آنها را به خوردن آن ترغیب کنند.
دقت کنید مربای نیم کیلویی که تهیه می کنید توسط افراد قابل اطمینان تهیه شده باشد تا از رعایت نکات بهداشتی حین درست کردن آن مطمئن باشید. از آنجا که احتمال کپک زدن مربای نیم کیلویی نسبت به نوع صنعتی آن بیشتر است پس در هنگام خرید با دیدن آثار کپک از خرید آن خودداری کنید.
مربا توت سیاه
مربای توت سیاه با مشخصات عالی تولید می شود و علاوه بر طعم مطلوب و خوشمزه ای که دارد دارای تمامی خواص توت سیاه است که در ادامه به آن ها اشاره می نماییم. مربا توت سیاه سرشار از مواد قندی و همچنین گلوکز است، ویتامین و املاح معدنی بسیار زیادی در این میوه وجود دارد که برای بدن مفید است.
توت سیاه دارای طبعی سرد و خشک است که به همین منظور در طب سنتی برای رفع آبریزش بینی بسیار توصیه می شود.
در توت سیاه مقدار قابل توجهی فیبر نامحلول وجود دارد که این فیبر نامحدود سطح کلسترول را کاهش می دهد، مصرف توت سیاه چه به صورت میوه و چه به صورت مربا به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
مربا بالنگ خانگی
برای تهیه این مربای خوشمزه در ابتدا بالنگ های ریز را بشویید و به دو نیم تقسیم کنید و بهتر است هسته های آن را خارج کنید تا مربا تلخ نشود و سپس در قابلمه پر از آب که به جوش آمده است بریزید. بعد از چند دقیقه بالنگها را بیرون آورید و اینکار را چند بار تکرار کنید تا مربا بالنگ خانگی دیگر تلخ نباشد، سپس قابلمه را دوباره آب کرده و اجازه دهید به جوش آید و شکر را به آن اضافه کنید تا کاملا حل شود.
سپس بالنگها را اضافه می کنید و صبر کنید که به خوبی بپزد و کاملا غلیظ و سفت شود و به اصطلاح جا بیفتد.