برای نجات آجیل شب عید چه باید بکنیم؟
برای حفظ بهتر مغزها و مغزها ، این مقاله کوتاه و خواندنی را بخوانید.
حفظ آجیل برای حفظ کیفیت و طراوت
آجیل های پوست کنده مستعد رطوبت و بو هستند و در صورت عدم نگهداری صحیح ، رشد آفات تسریع و افزایش می یابد.
لحظات مهم در حفظ آجیل در شب عید
یک متخصص علوم و صنایع غذایی ضمن اشاره به بهترین شرایط برای نگهداری مغزها و مغزها گفت:
آجیل های پوست کنده مستعد رطوبت و بو هستند و در صورت عدم نگهداری صحیح ، رشد آفات تسریع و افزایش می یابد.
دکتر با اشاره به اینکه مدت زمان و محل قرارگیری آجیل به دما و رطوبت محیط بستگی دارد ، گفت:
ماندگاری مغزها در دمای اتاق کمتر از یخچال است و مهره هایی که بیش از چند ماه در دمای اتاق نگهداری می شوند کیفیت خود را از دست می دهند.
وی افزود: اگر می خواهید آجیل آجیل ها را در دمای اتاق نگه دارید ، بهتر است ابتدا آنها را به مدت ۴۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا آفات ، تخم مرغ و لاروهای احتمالی موجود در آنها از بین برود. اما اگر می خواهید آجیل ها را در یخچال نگه دارید ، دیگر نیازی به این کار نیست.
بهترین شرایط برای نگهداری آجیل
ذخیره آجیل ، پسته و آجیل
این استاد دانشگاه علوم پزشکی گفت:
هنگام ذخیره آجیل در دمای اتاق ، باید آنها را در ظروف پلاستیکی یا شیشه ای بسته قرار دهید که در برابر نور ، رطوبت و بو مقاوم هستند تا رطوبت و بوهای خارجی را جذب نکند.
وی در پاسخ به این سال که آیا گردو که روغن آن تند است برای سلامتی مضر است یا خیر ، گفت: مصرف گردو که روغن آن تند است و طعم نامطبوعی دارد برای سلامتی مضر نیست ، اما بسیاری از ویژگی های غذایی را ندارد.
وی افزود: برای حفظ کیفیت و ارزش غذایی پسته بهتر است آنها را در پوسته سخت خود نگهداری کنید و از خرید پسته خودداری کنید. بیشتر آجیل ها را می توان به مدت یک سال در یخچال و ترجیحاً با پوست نگهداری کرد و به مدت یک تا سه سال در فریزر نگهداری کرد.
برای استفاده کامل از خواص تغذیه ای و طعم دلپذیر آجیل ، بهتر است آنها را در صورت نیاز تهیه کرده و تازه مصرف کنید ، زیرا این نوع محصولات با گذشت زمان بوی غذاهای دیگر را در یخچال و فریزر جذب می کنند. همچنین طعم ناخوشایندی دارند.
منبع:
https://www.talab.org/housekeeping/food/شرایط-نگهداری-آجیل.html