میتوان گفت که ابتداییترین اصل از اصول راه اندازی کسب و کار تهیه نقشه راه کارآفرینی است.
شناسایی و انتخاب فرصتهای درست برای ایجاد کسب و کار جدید مهمترین توانایی یک کارآفرین موفق است . یکی از این کسب و کار های جدید تهیه وب سایت و و معرفی محصولات خود مانند ترشک، از طریق آن است. من نیز در خانه تنها با یک سیستم با این روش به درآمد پایدار رسیدم.
ترشک قدیمی
یکی دیگر از موضوعاتی که امروزه بسیار مطرح می باشند برند محصولات غذایی و ترشک قدیمی می باشد از آن جایی که تولیدکنندگان در این زمینه بسیار فعال و متعدد می باشند برندهای مختلفی نیز در این زمینه ها وجود دارند برخی از برندها از قدیمالایام بوده و جواب خود را پس داده اند و هنوز که هنوزه کیفیت خود را حفظ نموده و بین افراد طرفداران زیادی دارند و برخی از برندهای نیز این روزها به جمع برندهای دیگر اضافه شده اند و افراد کمی با آنان آشنایی داشته و کیفیت چندان خوبی ندارند بهتر است در این زمینه سعی کنید از مراکز فروشی که دارای برندهای شناخته شده ای هستند که از زمانهای قدیم بوده و این روزها نیز توانسته اند جزء بهترینها باشد برای خرید ترشک انار استفاده کنید.
ترشک مخلوط
استانهای بزرگی در ایران وجود دارند که یکی از بزرگ ترین و پر جمعیت ترین استانها، استان تهران می باشد که در حوزه گردشگری نیز بسیار فعال می باشد به همین جهت فروش ترشک مخلوط در فروشگاه ها، هتلها، تولیدکنندگان محصولات غذایی و ترشک قرمز در تهران بسیار گسترده شده است این روزها از آن جایی که ذائقه ها متفاوت شده است دیگر به جای شیرینی از ترشکها استفاده می شود و ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان و عرضه کنندگان در این زمینه ترشکها می باشد که صادرات آن نیز بسیار گسترده بوده که این امر توانسته است در گردش چرخ اقتصاد کشور نیز کمک شایانی کند.
ترشک طبیعی
ترشک طبیعی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین محصولات خوراکی است که مورد علاقه اغلب افراد در تمامی رده های سنی قرار گرفته است، ترشک با آلوچه سبز یکی از محبوب ترین انواع ترشک است که به خصوص اغلب کودکان به این محصول علاقه دارند.
این ترشک را می توان به تنهایی به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سرشار از فیبر مصرف کرد و یا این که از ترشک با آلوچه سبز در غذا به عنوان چاشنی انواع خورش و آش، استفاده نمود.
انواع ترشک های موجود در بازار دارای درجه های کیفی متنوعی می باشند، به طور معمول کیفیت ترشک آلوچه سبز به فاکتور های متعددی از جمله میزان مرغوبیت میوه اولیه مورد استفاده، نحوه تهیه ترشک و رعایت صحیح مراحل تولید، عدم استفاده از رنگ ها و طعم دهنده های شیمیایی و مصنوعی و همچنین مواد نگهدارنده مضر و عواملی از این دست، بستگی دارد، بدیهی است که رعایت اصول کار و بهداشت به نحو صحیح در تمامی مراحل تهیه ترشک آلوچه سبز، بسته بندی، حمل و نقل و عرضه آن نیز می تواند در ارائه محصول با کیفیت و مرغوب، نقش مهمی را ایفا نماید.