مدت زمان نگهداری مواد غذایی پخته و خام در یخچال

چه مدت می توان غذای پخته شده را در یخچال نگهداری کرد؟

مانده نباید بیش از ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود و باید قبل از آن زمان خورده شود. بیش از ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید و به رشد میکروب ها اجازه دهید. غذای ذخیره شده در یخچال باید قبل از مصرف گرم شود. نادیده گرفتن موارد بالا ممکن است در کوتاه مدت مشکلی ایجاد نکند ، اما در طولانی مدت منجر به آلودگی مواد غذایی خواهد شد.

غذا

نگهداری طولانی مدت مواد غذایی تهیه شده در فریزر از فساد جلوگیری می کند ، اما باید به خاطر داشت که ارزش غذایی تهیه شده و استفاده شده با غذای تازه بسیار بالاتر از غذای منجمد است. در این بخش از Namnak ما در مورد این موضوع مهم توضیح خواهیم داد.

ماندگاری مواد غذایی پخته شده در یخچال
فضای محلی موجود در یخچال برای رشد و تولید مثل کپک و باکتری مناسب است. برای از بین بردن برخی از باکتری ها ، باید دمای یخچال را روی ۴ درجه سانتیگراد تنظیم کنید ، اما برخی از باکتری ها می توانند در دماهای پایین رشد کنند. دما ، مواد مغذی ، هوا و رطوبت باعث رشد باکتری ها در داخل یخچال می شود. اگر غذا کپک بزند ، به راحتی می تواند به غذاهای دیگر منتقل شود.

هوای گرم در یخچال می تواند باعث ورود تخم حشرات یا تخمهای انگلی به غذا شود. از قرار دادن غذای گرم در یخچال خودداری کنید ، زیرا باعث خستگی موتور می شود تا محیط یخچال خنک شود. اگر در خنک کردن غذا عجله دارید ، ابتدا ظرف غذا را در ظرفی پر از یخ یا آب یخ قرار دهید. برای تمیز کردن یخچال و فریزر هر دو هفته یک ضد عفونی کننده استفاده کنید.

یخچال

گوشت خام نباید بیش از یک یا دو روز در یخچال نگهداری شود. مدت زمان نگهداری گوشت پخته شده نباید بیش از ۴ روز باشد. برای نگهداری گوشت و مرغ باید از کیسه فریزر استفاده کنید. مواد غذایی ذخیره شده در یخچال سریعتر خراب می شوند حتی مواد غذایی منجمد نیز می توانند در طولانی مدت خراب شوند. این مواد غذایی اگر سمی نباشند باز هم طعم خود را تغییر می دهند.

آیا قرار دادن درپوش روی غذا مهم است؟
برای نگهداری مواد غذایی همیشه از ظروف مهر و موم شده استفاده کنید. در غیر این صورت ، مواد دیگر علاوه بر خشک شدن و جذب بو ، باعث آلودگی و جذب رطوبت می شوند که این امر باعث رشد و تکثیر باکتری می شود.

انجماد برنج پخته شده نیز توصیه نمی شود
انجماد غذای پخته شده طعم ، بو و کیفیت ادویه ها و چاشنی های مورد استفاده را تغییر می دهد. بنابراین بهتر است بعد از خارج كردن غذا از فریزر و گرم كردن آن ، چاشنی غذا اضافه شود. دمای غذای آماده شده باید قبل از انجماد سرد شود. با قرار دادن ظرف غذا در آب بسیار سرد می توان دمای آن را کاهش داد. علاوه بر این ، مقدار مورد نیاز غذا را در ظروف مختلف بسته بندی کرده و فریز کنید.

برنج پخته شده

زمان نگهداری انواع غذا در یخچال است
کنسرو گوشت قرمز
گوشت قرمز را می توان تا ۲ روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت قرمز را می توان به مدت ۴ تا ۱۲ ماه در فریزر نگهداری کرد. علاوه بر این ، گوشت پخته شده را می توان تا ۴ روز در یخچال و ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.

گوشت چرخکرده
گوشت چرخ کرده گوشت گاو ، گوشت گوسفندی و مرغ ، مانند گوشت قرمز خام ، تا دو روز در یخچال و به مدت سه تا چهار ماه در فریزر قابل نگهداری است. گوشت چرخ کرده به سرعت در یخچال خراب می شود و باید با دقت بیشتری نگهداری شود.

گوشت برای ناهار و هات داگ
ناهار بسته بندی شده و هات داگ را می توان تا دو هفته در یخچال نگهداری کرد. البته بعد از باز شدن بسته باید در مدت سه تا پنج روز مصرف شوند. فرآورده های گوشتی تا دو ماه در فریزر سالم می مانند.

هات داگ

مدت زمان نگهداری مواد غذایی پخته و خام در یخچال

بیکن و سوسیس
بیکن به مدت یک هفته در یخچال می ماند ، اما سوسیس خام را باید ظرف دو روز پس از خرید خورد. البته هر دو را می توان به مدت ۱ ماه در فریزر نگهداری کرد و برخی سوسیس ها را می توان به مدت دو ماه در فریزر نگهداری کرد. . تا یک هفته در یخچال می ماند و می توانید آن را امتحان کنید ، اما سوسیس خام باید ظرف دو روز خورده شود. هر دو را می توان به مدت یك ماه به صورت منجمد در فریزر نگهداری كرد ، این مواد غذایی معمولاً ماندگاری زیادی دارند و باید قبل از خراب شدن مصرف شوند.

چگونه می توان تخم مرغ را ذخیره کرد؟
تخم های خام را می توان تا یک ماه در یخچال نگهداری کرد. اما تخم مرغ های آب پز باید ظرف یک هفته مصرف شوند. هرگز تخم مرغ سالم را در فریزر ذخیره نکنید ، زیرا سرما باعث افزایش حجم و شکستن آن می شود. زرده و سفیده را از روی پوست جدا کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید ، سپس در فریزر هم بزنید. زرده تخم مرغ بدون زرده تخم مرغ را می توان تا یک سال به صورت منجمد نگهداری کرد.

تخم مرغ های سرخ شده و سفیده ها و زرده های جدا شده را می توان برای مدت دو تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.

تخم مرغ

ذخیره انواع سالادها
۳ تا ۵ روز برای ذخیره سالادهای مختلف برای غذاهای مختلف مانند سالاد مرغ ، ماهی تن ، تخم مرغ یا ماکارونی کافی است و نباید آنها را در فریزر قرار دهید.

محصولات لبنی
برای نگهداری مواد غذایی لبنی مانند شیر ، ماست ، پنیر و کره ، از تاریخ انقضا روی بسته استفاده کنید. برخی از محصولات لبنی مانند شیر برای دو یا سه هفته در یخچال و پنیر و شیر سویا برای چندین ماه در یخچال می مانند. اما بهتر است شیر ​​و خامه ۱ تا ۵ روز پس از حداکثر زمان فروش نگهداری شود. ماندگاری ماست ۷ تا ۱۰ روز پس از تولید است. اگر شیر یا ماست بیش از دو ساعت در فضای باز نگهداری شود ، باید دور ریخته شود.

کدام غذاها نباید در یخچال نگهداری شوند؟
خربزه
هندوانه را باید در حین ورقه زدن به صورت آشپزخانه در بیرون یخچال قرار دهید تا بهتر و سالم بماند. ذخیره هندوانه در فضای باز مقدار زیادی آنتی اکسیدان در آن حفظ می شود. هندوانه را پس از برش دادن با پوسته بپوشانید و سپس آن را در یخچال قرار دهید تا طعم غذاهای دیگر را جذب نکند و طراوت خود را از دست ندهد.

خربزه

عسل
قرار دادن عسل در یخچال باعث متبلور شدن و سفت شدن آن می شود ، برای داشتن عسل نرم و صاف بهتر است آن را از یخچال خارج کنید.

قهوه
بهترین روش برای نگهداری قهوه قرار دادن آن در یک ظرف بسته و بدون منافذ است. نگهداری قهوه در یخچال با افزایش میزان تقطیر قهوه طعم و بوی آن را از بین می برد و به آن آسیب می رساند. رطوبت برای پودر قهوه و دانه ها مناسب نیست و کیفیت قهوه را کاهش می دهد.

اسکواش
نگهداری کدو در یخچال رطوبت را جذب کرده و خراب می شود. محل نگهداری کدو تنبل باید خشک ، مرطوب نباشد و آشپزخانه و زیرزمین محل مناسبی است. برای جلوگیری از نفوذ رطوبت بهتر است یک تکه مقوا زیر آن قرار دهید.

اسکواش

شکلات برای صبحانه
وقتی شکلات برای صبحانه در یخچال نگهداری می شود ، سفت می شود و طعم آن تغییر می کند.بهترین مکان برای نگهداری شکلات برای صبحانه در کمد یا میز آشپزخانه است.

روغن زیتون
روغن زیتون باید در مکان تاریک نگهداری شود. به همین دلیل ، شیشه های حاوی روغن زیتون اغلب در رنگ های تیره تولید می شوند. علیرغم تاریکی بودن یخچال در هنگام بسته بودن ، سرما باعث سخت شدن و سفت شدن روغن زیتون می شود همچنین بر طعم روغن زیتون خالص تأثیر می گذارد ، بنابراین بهتر است آن را در محیط تاریک و بدون نور داخل کابینت نگهداری کنید .

گیاهان معطر
طبق گفته بیشتر مردم ، حفظ گیاهان معطر تازه مانند نعناع ، جعفری ، ریحان و سایر گیاهان. یخچال باعث دوام بیشتر آنها می شود. اما این یک تصور غلط است زیرا این نوع گیاهان رطوبت یخچال را جذب می کنند. بنابراین ، برای نگهداری بهتر ، لبه ها را با قیچی برش داده و در یک لیوان آب و در جای خشک قرار دهید.

گیاهان معطر

گوجه فرنگی
بسیاری از مردم گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری می کنند. علاوه بر از بین بردن طعم ، مولکول های گوجه فرنگی را می شکند و پوست را خشن و رنگی می کند. بهتر است هر بار مقدار کمی خریداری کنید تا سریع و تازه مصرف شود و ظرف حاوی گوجه فرنگی را کنار لبه پنجره قرار دهید.

نان
نگهداری نان در یخچال باعث خشک و بیات شدن آن می شود. بهتر است نان تازه بخورید و برای نگهداری طولانی مدت در فریزر قرار دهید.

کنسرو تن
کنسرو ماهی تن در انبار یا کابینت آشپزخانه نگهداری می شود. خنک شدن باعث زنگ زدگی و کاهش کیفیت آن می شود. ماهی در یک مکان خشک ذخیره می شود و می تواند ۵ سال دوام داشته باشد. اگر درب جعبه باز است ، باید تمام محتوای آن را در ظرف دیگری خالی کرده و در یخچال نگهداری کنید و همچنین در اسرع وقت آن را مصرف کنید.

سیب زمینیها
انبار و انبار مکان خوبی برای ذخیره سیب زمینی است. قرار دادن آن در یخچال باعث نرمی و سستی آن شده و نشاسته موجود در آن تجزیه می شود.

پیازها
پیازهای سالم را در دمای اتاق نگهداری کنید. سرما آن را نرم و مرطوب می کند. بعد از بریدن پیاز ، باید آن را کاملا خشک کنید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و برای مدت کوتاهی مصرف کنید.

موز
سرمای یخچال از رسیدن موز جلوگیری می کند.

سیب
با نگهداری سیب در خارج از یخچال می توانید ماندگاری آن را تا چند هفته تضمین کنید. سرما و رطوبت باعث سریعتر رسیدن سیب ها می شود. بهتر است دو تا سه هفته پس از خرید سیب بخورید. در غیر این صورت ، پس از این مدت مدت بیشتری را در یخچال نگهداری کنید.

سیب

خیار
ترشی های کنسرو به دلیل محتوای سرکه و نمک نباید در یخچال نگهداری شوند. خنک شدن به سلیقه شما بستگی دارد ، چه ترجیح دهید آن را سرد یا سرد در دمای اتاق سرو کنید.

سیر
یخچال باعث سریعتر رسیدن سیر می شود. به همین دلیل برای طعم و بوی غذاهای دیگر در یخچال مثر خواهد بود. سیر باید مدت بیشتری در فضای باز نگهداری شود ، در غیر این صورت می تواند به مناطق بسته ای که در آن قرار دارد نفوذ کند.

سس سس گوجه فرنگی و ادویه
سس گوجه فرنگی و سایر سس های تند را نباید در یخچال نگهداری کنید. زیرا ماده اصلی آنها گوجه فرنگی است و در تولید آن از سرکه استفاده می شود. سرکه یک ماده نگهدارنده طبیعی است که نیازی به خنک کننده ندارد. نگهداری سس در یخچال می تواند طعم ، ادویه و کیفیت آنها را کاهش دهد.

انواع ادویه جات
ادویه جات از سایر غذاها مستثنی نیستند. رطوبت و سرما طعم و بوی ادویه را تحت تأثیر قرار داده یا از بین می برد بهتر است ادویه ها را در دمای اتاق نگه دارید.

ادویه ها

مدت زمان نگهداری مواد غذایی پخته و خام در یخچال

نکات مهم هنگام نگهداری مواد غذایی در یخچال

دمای سردترین قسمت یخچال را بین صفر تا پنج درجه سانتیگراد تنظیم کنید. برای سالم ماندن مواد غذایی که به دمای سرد نیاز دارند را در یخچال نگهداری کنید.
غذاهای خام را بپوشانید یا آنها را بپیچید.
غذاهایی مانند غذاهای آماده شده به صورت سرد مانند غذاهای آماده ، کوفته ، مرغ آماده ، شیر ، ماست تازه و پنیر ، گوشت های پخته ، سوسیس ، سالاد های آماده مانند سالاد سیب زمینی و زیتون و خانگی غذاهای پخته شده مانند خورشت و آبگوشت اجباری است و در یخچال نگهداری شود.
پس از باز کردن در جعبه ، در صورت عدم استفاده ، محتویات باید در ظرف دیگری ذخیره شود تا از ایمنی آنها جلوگیری شود.
غذاهای تاریخ مصرف گذشته را دور بریزید. دمای نگهداری و ماندگاری مواد غذایی را روی برچسب آنها بررسی کنید.
پر شدن بیش از حد مواد غذایی در یخچال از جریان هوای خنک جلوگیری می کند.

اجاق گاز یا منبع گرمایی دیگر نباید کنار یخچال قرار گیرد.
غذاهایی که احتمالاً سریعتر خراب می شوند را در سردترین قسمت یخچال قرار دهید.

پنیر را به مدت ۶ تا ۱۲ هفته و کره را به مدت ۲ هفته در یخچال قرار دهید همچنین می توانید تخم مرغ های آب پز شده را به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید. خامه به مدت ۳ روز و ماست به مدت ۷ تا ۱۰ روز در ظرف در بسته می تواند در یخچال نگهداری شود.
پنیر

قرار دادن غذاهای مختلف در یخچال آسان است ، اما گاهی اوقات مردم برخی از غذاهای یخچال را فراموش می کنند.
برای اطمینان از سلامت غذا ، لازم نیست همیشه به برچسب هایی که تاریخ انقضا را توضیح می دهند اعتماد کنید. البته بعضی از غذاها برچسب ندارند.
اکثر مردم به محض باز کردن قوطی نمی توانند تشخیص دهند که آیا یک قوطی تازه است یا قابل استفاده.
به همین دلیل ، باید بدانیم که کدام غذاها و تنقلات ، اگر در یخچال نگهداری شوند ، ماندگاری کمتری دارند و زودتر خراب می شوند.
اگر غذای مورد نیاز برای پخت و پز به مدت طولانی در یخچال نگهداری شود ، غذای پخته شده را خراب کرده و سلامت انسان را به خطر می اندازد.
بطری های آب میوه که در یخچال نگهداری می شوند باید یک تا سه روز پس از باز شدن مصرف شوند و در این مدت باید در یخچال نیز نگهداری شوند.
گوشت و سبزیجات تازه تهیه شده برای کودکان نیز باید پس از یک تا دو روز خنک شدن دور ریخته شود. غذای کودک را بیش از سه روز در یخچال قرار ندهید.

خطری که گاهی غذای کودک را تهدید می کند این است که والدین ممکن است به فرزند خود شیر دهند. به این ترتیب بزاقی که به لیوان منتقل می شود می تواند به رشد باکتری ها پس از نگهداری فنجان در یخچال کمک کند.
پس از پخت ، مقدار غذای مورد نیاز را جدا کرده و بقیه مواد غذایی را سریع خنک کرده و در یخچال قرار دهید تا از ماندن طولانی مدت غذا در دمای اتاق جلوگیری کند.
پس از پخت ، به اندازه یک قسمت کنار بگذارید و بقیه را به محض خنک شدن قابلمه در یخچال بگذارید تا غذای تازه برای مدت زمان کمتری در دمای اتاق باقی بماند.

منبع:
https://namnak.com/زمان-نگهداری-غذا-در-یخچال.p35827

درباره‌ی پندار

حتما ببینید

طول طبیعی دهانه رحم چقدر است؟

طول طبیعی دهانه رحم چقدر است؟

در این مقاله بیشتر در مورد طول دهانه رحم و اندازه طبیعی می خوانید. نکته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *