تمام توان خود را در جهت رسیدن به موفیت با کار ببندید و از تمام اتفاقاتی که در اطراف شما می افتد درس بگیرید، توجه به مسیرهای مختلف کسب و کار و تجارت در زمینه های مختلفی مانند ترشی بادمجان می تواند مسیر رسیدن به ثروت را هموار کند.
ترشی بادمجان شکم پر
ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های اصیل و خوشمزه ایرانی می باشد که می توانید در همه فصول آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترشی در شهر های مختلف با رسپی ها متفاوتی تهیه می شود
برای تهیه ترشی بادمجون شکم پر بادمجان ها را خوب بشویید و سر آن ها را پوست بگیرید. بادمجان ها نباید خیلی قلمی باشند بهتر است از بادمجان ها تو پر و ریز استفاده کنید.
بادمجان ها را درون قابلمه سرکه ریخته و بگذارید تا دو طرفش حدود ۱۰ دقیقه درون سرکه بپزد و تغییر رنگ بدهد. بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند.
بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر که از قبل تمیز کرده اید و آن را استریل کرده اید ریخته و سرکه را به آن اضافه کنید. به اندازه ای سرکه اضافه کنید که اندازه ی آن بالاتر از بادمجان ها باشد، در
ظرف را خوب می بندیم و بعد از ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی قابل خوردن است.
ترشی لیته
با نزدیک شدن فصل پاییز و خنک شدن هوا، کم کم شیشه های رنگارنگ ترشی، پشت شیشه ی پنجره ها ردیف می شوند.
ترشی لیته یکی از محبوب ترین چاشنی های ایرانی در کنار غذاست. اشتها برانگیز! پر طرفدار و خوشمزه! ترشی لیته یکی از خوش طعم ترین ترشی هاست. این ترشی را می توانیم کنار اکثر غذاها سرو کنیم. از لوبیا پلو با عطر و طعم بی نظیرش گرفته تا آبگوشت های دسته جمعی آخر هفته و کتلت های مامان پز خوشمزه.
هر کدام را کنار یک کاسه ترشی تصور کنید میل و اشتهایتان چند برابر می شود. اگر شما هم هوس یک ترشی خوشمزه و عالی را کردید، این دستور ویژه را از دست ندهید.
در ترشی لیته مخصوص علاوه بر بادمجان کبابی از سیر، هویج و فلفل دلمه ای هم استفاده میشود. البته نگران نباشید کباب کردن بادمجان لزوما نیاز به منقل و دم و دستگاهش ندارد. کافی است بادمجانها را ورقه کنید. و کمی روغن بمالید. سپس روی سینی فر (پوشیده با کاغذ روغنی) قرار دهید و حدود نیم ساعت در فر گرم شود.
ترشی مخلوط فوری
ترشی مخلوط فوری یکی از پرطرفدارترین انواع ترشی است که رنگوبوی آن حسابی اشتهابرانگیز است و هر کسی را برای چشیدنش وسوسه میکند.
جالب است بدانید که به این ترشی، ترشی گل کلم مخلوط هم میگویند و تقریبا مشابه ترشی هفت بیجار است؛ چراکه میتوانید آن را با مواد گوناگون و دلخواه درست کنید و دستتان در انتخاب مواد اولیه باز است. تفاوت اکثر ترشیجات بهاندازه سبزیجات آن بستگی دارد و در برخی مناطق مختلف کشور میزان تندی و ترشی آن متفاوت است.
یکی از چیزهایی که با فرارسیدن پاییز، رواج پیدا میکند، تهیه انواع شوری و ترشی است؛ بهنحوی که برای برخی خانوادههای ایرانی تصور گذراندن پاییز و زمستان بدون ترشی امکان ندارد.
مواد اولیه ترشی حتما تازه، ریز و ترد باشند. کلم و گل کلمی که رنگ سفید و بافت سفتی دارند؛ بهترین گزینه برای این ترشی هستند. برای خیار هم به همین ترتیب، از خیارهای بسیار باریک و ریز استفاده کنید.